Verboom en Van Groesen verlengen, Dockier vertrekt bij Den Bosch - Hoofdklasse Hockey Nederland

Verboom en Van Groesen verlengen, Dockier vertrekt bij Den Bosch

Bram van Groesen en coach Eric Verboom hebben hun contract bij Den Bosch met twee jaar verlengd. Dat meldt de club op de website. Sébastien Dockier heeft besloten aan het einde van het seizoen Den Bosch te verruilen voor Beerschot THC.

Dockier heeft drie seizoenen gespeeld voor Den Bosch en is volgens de club in die periode uitgegroeid tot een belangrijke speler van het vaandelteam.

Ambities

Met het voortijdig vastleggen van Verboom is volgens voorzitter Mieke van den Akker-Lathouwers een belangrijke stap is gezet om de ambities van de vereniging verder vorm te kunnen geven.

Verboom is bezig aan zijn derde seizoen, een jaar waarin de ploeg meedoet in de strijd om de play-offs. Hij constateert dat de ambitie en professionaliteit van de jongens groeiende is. Dat laatste spreekt hem met name aan en heeft hem doen besluiten zijn contract te verlengen, zo vermeldt het persbericht.

Bijdrage leveren

Ook is Den Bosch blij dat Van Groesen, afkomstig uit de eigen jeugdopleiding, zijn contract heeft verlengd. “Voor mij zijn er bij Den Bosch nog genoeg mogelijkheden om me verder te ontwikkelen. Ik wil in ieder geval de komende twee jaar mijn bijdrage blijven leveren aan dit team om de ingeslagen weg naar boven door te zetten”, zegt de 22-jarige Van Groesen.

Reageer