Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

Loes

Domme keuze!

ellen

Ik geef hem groot gelijk en dijkstra kan hier alleen maar sterker uitkomen.

Heidi

Aardige man.

Gast

Ondanks dat Caldas altijd roept dat hij alleen op vorm en nooit op naam selecteert had ik toch niet verwacht dat hij 1 vd gevestigde namen buiten de selectie zou laten. Ik was toch geneigd om te denken dat het kleine groepje speelsters dat wereld en Olympisch kampioenen is geworden altijd verzekerd zou zijn van een plaats in de selectie;mits men niet geblesseerd is. Dan is het wel heel zuur als een aantal nieuwelingen met nog geen 12 Caps achter de naam je van je plaats verdringen.

harm

@ gast, dat heet topsport

Gast

@Harm,ja natuurlijk is dat topsport en zo hoort het ook te zijn:Als je geblesseerd bent of om wat voor reden dan ook uit vorm dan behoor je ondanks je naam,status en aantal caps niet geselecteerd te worden. Zo gaat dat in elke sport. Bij Dijkstra had ik alleen niet het idee dat zij uit vorm is. v As lijkt mij door haar blessure momenteel meer uit vorm dan Dijkstra maar zij is wél geselecteerd. Het motto Vorm is King gaat dus blijkbaar niet voor iedereen op.

Van Oostduin

Sluit niet uit dat motieven een rol hebben gespeeld, welke wij van buiten noch zien noch kennen. Opvallend is Caia van Maasakker als eerste reserve. Ook hier geen Dijkstra.

hl

Hij wil denk ik de speelsters zonder al te veel interlands nu laten spelen, zodat hij volgend jaar geen onervaren speelsters hoeft mee te nemen naar de spelen, als er ineens wat blessures zijn.

Van Oostduin

Zou kunnen. Daarin zit een stuk logica. Maar waarom dan Dijkstra? Was ze echt zoveel slechter? Een andere reden zou kunnen zijn, dat het ergens in de persoonlijke sfeer minder is gaan boteren. Of met hem zelf of met anderen binnen het team. Van buiten moeilijk vast te stellen. Als ik de non-verbale uitstraling tijdens het intervieuw bekijk, zit hij niet op te veel gegraaf te wachten en staat zijn beslissing stevig vast. Eens kijken hoe zich de interlandcarriere van Wieke Dijkstra verder ontwikkelt.

ellen

Ellen Hoog is absoluut niet uit vorm meer, ze speelde erg goed. OOk Polkamp speelde prima. Over van As, ze is niet voor niets de beste speelster van de wereld geweest en dat is ze echt niet zomaar afgeleerd. Wieke speelde erg matig, misschien is dit een signaal naar iedereen. Vervelend voor haar, ik hoop van harte dat ze er straks weer bij zal zijn maar laat nu iemand die wel in vorm is (bijvoorbeeld Bos) het laten zien en ervaring opdoen. We weten allemaal wat we aan Wieke hebben.

HL

Er zijn gewoon veel nieuwe meiden zonder interlandervaring, dan moeten er een paar oude wegvallen voor nu. Die komen er uiteindelijk gewoon weer bij en zullen gewoon weer in aanmerking komen voor de spelen. Hij ziet het EK meer als een extra toernooi voor ervaring, dan als kwalificatie voor de OS denk ik. Ze moeten bij de eerste drie eindigen, lijkt me dat Oranje daar toe wel in staat is.

wimepim

wat vinden jullie hier van eva de goede? is haar selectie terecht? op de ct was ze niet opvallend maar wel heel degelijk toch?

ellen

Ik vond Eva de Goede erg matig, ze zat niet in het toernooi, verloor ook simpel de bal. Echter op bepaalde momenten stond ze er wel met haar acties en zorgde voor gevaar.

josje

Mee eens, is te hopen voor nederland dat ze een goed ek heeft dan kan ze een gouden speelster worden

Bram

Hij verbergt iets! Ze doen zo moeilijk over zeggen wat er mis is dat er iets anders speelt. Als hij zegt dat ze niet snel genoeg is, weet ik wat dan is alles klaar. Hier is iets heel anders aan de hand denk ik!

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.