Video: Stem nu op het heren doelpunt van de maand oktober!

Hertzberger_ir_0

Dit seizoen zetten we elke maand de mooiste doelpunten uit zowel de dames- als herenwedstrijden op een rijtje. Welke is uw favoriet? Elke maand krijgt een winnaar en aan het eind van het seizoen zullen de doelpuntenpuntenmakers die dit seizoen de meeste stemmen hebben kregen kans maken op de titel ‘Doelpunt van het seizoen 2013/2014’.

Vorige maand werden de doelpunten van Valentin Verga en Lucas Judge met een gelijk aantal stemmen verkozen tot doelpunt van de maand september. Vandaag zijn de doelpunten van de maand oktober aan de beurt. Bekijk nu wie de kandidaten zijn en stem vervolgens via onze poll op uw favoriete doelpunt!

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

Hans Zimmer

Die muziek haha. Dit item is overigens wel leuke toevoeging op de website, nu nog ander muziekje :)

assist

deze maand beter de uitverkiezing van assist van de maand!Mooi voorbereidend werk komt er voorbij zeg!

Pietje

Begrijp niet waarom de goal van Tjerk de Vries tegen Tilburg niet is genomineerd, die was echt wel mooier dan een paar intikkers die ik nu voorbij heb zien komen.

kamponger

Wanneer leren mensen nou eens dat het niet alleen om de goal zelf gaat maar ook om de actie ervoor? Niemand kijkt ooit naar de aangever, maar die doet in 8 van de 10 gevallen het meeste en het mooiste, in geval van verga bij bakkers doelpunt.

E. B.

Arjen Lodewijksssssssssssssssss uiteraard

anoniem

Arieeeeee

Tanno

Arieeee!

Dirk

LODEWIJKS!!!!

@kamponger

helemaal mee eens. Mooiste doelpunt is van Bakker, weergaloze assist van verga

roek

Mooiste goal is van Tjerk de Vries

Tom Belderok

Arjen Lodewijks

Teddy

Uiteraad: ARIE!

Sophie

ARIE Lodewijks

Mart

Arjen Lodewijks HCT

steveo

Well done kendo, great goal and great assist by you and Pheily for Bas!

Jonne

Arjen Lodewijks! Arieeeee!

RJ

Goal nr 10 gemaakt door ?? van Tilburg

rode kaart?

is die actie van Tom Boon bij die goal van Kraunstauber eigenlijk niet gewoon diep ROOD!! wat een overtreding zeg, niet normaal. vergelijkbaar met verga misschien? bewust risico nemen, dat soort werk, voor zelfde geld breekt die jongen van r’ dam zijn schouder of erger zelfs.

Dilly

@ rode kaart?. Doe eens normaal. Misschien verliest ie onderweg nog een deel van zijn kaak… Overtreding ja, maar het vergelijk slaat natuurlijk nergens op. Maar laten we vanaf nu alles onder een vergrootglas leggen dan wordt hockey vanzelf niet meer leuk.

Mieke

Arjen Lodewijks

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.