Vierde nieuwkomer voor de Larendames

Komend seizoen zal de Argentijnse Florencia Zappulla het tricot van Laren verdediger. Dat meldt Hockey.nl op haar website.

Met de komst van Zappulla tellen de dames van Laren hun vierde nieuwkomer van buitenaf. Eerder werd al bekend dat Fieke Holman (Pinoké), Sophie Slinkert (Kampong) en Alessia Delogu (EHV) bij Laren aansluiten.

 

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

laren boem

De playoffs halen zal lastig worden dit jaar voor Laren. Dat moet OZ met hun ploeg toch echt wel gaan halen in deze competitie.

Jan B.

Ik dacht de het geld op was bij Laren. En dat clubspeelsters als Lammers en Sombroek hiervoor water bij de wijn hebben gedaan.

Gezien de regels voor spelers van buiten de EU moet deze jonge dame minimaal zo’n 20 duizend euro bruto verdienen. Buiten kosten voor huisvesting en vervoer.

Sep

Los van de financiele discussie, het lijkt me dat dit meisje de ontwikkeling remt van goede jonge speelsters. Fabienne Roosen, Sophie Slinkert, etc. Laren haalt veel speelsters in se jeugd, binnen en buiten de regio, bied hen dan ookperspectief. Dan maar een jaartje geen play offs maar bouwen aan een nieuwe jonge ploeg. Ze hebben internationals, JO en MA speelsters. Geef die de ruimte enhaa alleen echte toppers.

schaar

Spee trekt de poeplap weer.

@Jan B.

Wat betreft je punt over minimaal salaris; je kunt er donder op zeggen dat dit meisje een italiaans paspoort heeft waardoor ze dus binnen de EU normen valt, 80% van de argentijnen heeft dit!

PHe

Bovendien, Laren had vorig jaar al een heel smalle selectie, en nu zijn weer belangrijke speelsters weg, voor 2 jaar op rij. Gewoon getalsmatig moesten er dus wel mensen bij. Laren zit in een klein dorp, omgeven door meer kleine dorpen, daar zit geen grote jeugd boordevol talent. Ze moeten dus wel talent van elders halen. En de eigen jeugd heeft meer aan goede speelsters om zich heen om zelf beter te worden en zich staande te houden, dan een verder afkalvende selectie die in degradatiegevaar komt.

Sep

Maar haal dan een topper die de aanwezige talenten verder helpt. Naast oa Lammers, van As en Bos dus. Nu worden er van heinde en verre talenten ingevlogen, wat op zich beleid kan zijn, en biedt ze dan een opleiding mèt eindstation.

PHe

Eens. Maar denk dat de middelen daarvoor ontbreken. Als je kijkt wie afgelopen seizoenen vertrokken zijn bij Laren, en die niet op vergelijkbaar niveau zijn vervangen, dan lijkt er toch gewoon een probleempje te zijn.

peter

@Phe, want?

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.