Volop internationaal tophockey op de Nederlandse velden | Hoofdklasse Hockey Nederland
Kaarten voor de FIH Pro League.

Volop internationaal tophockey op de Nederlandse velden

Vandaag speelden de Nederlandse heren een prachtig duel tegen India. Niet alleen waren de heren van Oranje te bewonderen, in het voorprogramma in Rotterdam mochten ook Argentinië, India, China en de Verenigde Staten meedoen. Ook de komende week zijn er meerdere internationale duels die op één complex op één dag worden gespeeld.

Zondag 19 juni

Ook op zondag 19 juni is er volop internationaal tophockey te zien. Om 11.30 uur speelt China tegen de Verenigde Staten op het eerste veld van Rotterdam. Bij China staat oud-bondscoach Alyson Annan aan het roer. Vanaf 14.00 uur kan de prachtige dameswedstrijd tussen India en Argentinië worden gevolgd. Bij India is Janneke Schopman bondscoach. Op zaterdag wonnen de dames van India de eerste ontmoeting van Argentinië. Vanaf 16.30 uur speelt het Nederlands elftal tegen India. Koop hier alsnog een kaart voor deze mooie hockeydag in Rotterdam. De kaart kan de gehele dag worden gebruikt.

Dinsdag 21 juni & Woensdag 22 juni

Op dinsdag 21 juni is het wederom de Verenigde Staten die in Rotterdam mag spelen. Om 16.30 uur spelen de dames tegen India. Na deze wedstrijd mogen de Oranje-dames ook spelen. Zij slaan af om 19.00 uur. Koop hier een kaart voor deze twee wedstrijden op dinsdag 21 juni. Of koop hier een kaart voor woensdag 22 juni.

Zaterdag 25 juni & Zondag 26 juni

Op zaterdag 25 juni en zondag 26 juni verhuist het circus richting Den Bosch. Vanaf 11.30 uur kan er genoten worden van de dames wedstrijd van de Verenigde Staten tegen onze Zuiderburen België. Vanaf 14.00 uur speelt China dan tegen Duitsland. De Nederlandse heren sluiten de dag af en spelen om 16.30 uur tegen Spanje. Koop hier je kaart voor zaterdag 25 juni. Op zondag 26 juni spelen al deze teams de return. Kaarten zijn hier te krijgen.

Reageer