Volop LIVE Hoofdklasse en EHL 2021 hockey | Hoofdklasse Hockey Nederland
Lauren Stam doet dit weekend mee aan de EHL in Amsterdam.

Volop LIVE Hoofdklasse en EHL 2021 hockey

De Paasdagen komen er aan. En eigenlijk elk jaar belooft dat weekend veel LIVE hockey. Ook dit jaar kan er genoten worden van de Hoofdklasse Dames en Heren. Tevens wordt de EHL 2021 georganiseerd voor de dames en heren.

De NOS gaat dit weekend alle wedstrijden in de EHL waar de Nederlandse ploegen aan deelnemen LIVE uitzenden. Op zaterdag zal dit de wedstrijd Amsterdam tegen Den Bosch zijn (Wedstrijd start om 14.00 uur). Vanaf 16.15 wordt de herenwedstrijd Bloemendaal tegen Royal Leopold gespeeld. De winnaars in de halve finale spelen op maandag de finale. De verliezers, spelen op zondag om de derde en vierde plaats.

Alle andere LIVE wedstrijden van de EHL zullen dit weekend hier te vinden zijn. Ook is hier een liveblog van de wedstrijd Amsterdam tegen Den Bosch te vinden.

Op de pagina’s EHL Heren en EHL Dames wordt het programma, uitslagen, topscorers en belangrijkste updates getoond.

In 2019 werd Amsterdam Europees Kampioen in eigen land.
In 2019 werd Amsterdam Europees Kampioen in eigen land. Foto: Roel Ubels

LIVE Hoofdklasse dames en Tulp Hoofdklasse heren

Op zondag 4 april worden ook meerdere wedstrijden in de Hoofdklasse dames en Tulp Hoofdklasse heren gespeeld. Dit weekend worden er geen LIVE wedstrijden op Ziggo aangeboden. Wel zullen alle livestreams van beide competities op onze site weer te vinden zijn.

Volg de statistieken, tussenstanden, wedstrijdverslagen en updates op de site en op de social mediakanalen van Hoofdklassehockey.

Reageer