Voorspellingen 1 april Overgangsklasse vrouwen kampioenspoule

Victoria-Push

Victoria sprokkelde vorige week bij HGC weer een punt, maar de Rotterdamsen staan desondanks nog altijd een de laatste plaats. Push doet het aanmerkelijk beter. Were Di werd met 3-1 aan de kant geschoven en de ploeg van coach maarten Hull nam en passant de koppositie weer over HIC.  In het duel tussen de nummer laatste en de nummer één vallen verrassend genoeg geen doelpunten.

Voorspelling:0-0

HIC-De Terriers

HIC lijkt het de laatste weken een beetje kwijt te zijn. De uitwedstrijden tegen achtereenvolgens Were Di en Nijmegen werden verloren, waardoor de ploeg uit Amstelveen nu terug te vinden is op de derde plaats. De Terriers komen er langzaam aan. Vorige week werd QZ met overtuigende cijfers aan de kant geschoven en het verschil met nummer drie HIC bedraagt nu nog maar één puntje.  Na Zondag is dat verschil weer vier.

Voorspelling:3-2

Were Di-Nijmegen

Were Di ging vorige week onderuit bij kampioenskandidaat Push en deze week wacht de volgende. Nummer twee Nijmegen komt namelijk op bezoek. De formatie van coach Rob Haantjes boekte vorige week een overtuigende zege op HIC (4-0) en is weer helemaal terug in de titelrace. In een weinig hoogstaand duel blijkt Nijmegen uiteindelijk de gelukkigste in Tilburg.

Voorspelling:0-1

QZ-HGC

QZ kreeg vorig weekend een flink pak op de broek. Op visite bij de Terriers werd met maar liefst 4-0 en daar hadden vooraf weinig mensen rekening mee gehouden. HGC deed het niet heel beter. Tegen hekkensluiter Victoria kwam het op eigen veld niet verder dan een gelijkspel, waardoor de Gazellen de aansluiting dreigen te verliezen. Bij QZ kan het teams van Peter Taylor ook niet overtuigen.

Voorspelling:2-1

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.