Voorspellingen 1 april Overgangsklasse vrouwen poule E en F

Poule E

Bloemendaal-Rood Wit

Het wil dit seizoen nog niet echt lukken met Bloemendaal. De ploeg van coach Jorge Nolte ging vorige week ongelukkig onderuit tegen Craeyenhout en zijn ploeg zakte daadoor naar de gevaarlijke zesde plaats. Ook Rood-Wit kende geen beste zondag. De koploper ging in en tegen Tilburg, met 2-1 onderuit. Deze Noord-Hollandse derby is een mooie gelegenheid voor revanche.

Voorspelling:1-3

Voordaan-Craeyenhout

Voordaan boekte vorig weekend een zeer belangrijke zege. Het in vorm verkerende MEP werd met 3-2 aan de kant gezet. Craeyenhout deed het ook niet slecht. Bloemendaal werd met minimaal verschil verslagen en de ploeg kwam daardoor weer op gelijke hoogte met koploper Rood-Wit. In Groenekan wint het met speels gemak.

Voorspelling:0-3

Alecto-MEP

Verleden week won Alecto relatief eenvoudig bij Ring Pass. Daardoor heeft de formatie uit Leiderdorp de aansluiting met de bovenste ploegen helemaal gevonden. MEP ging jammerlijk onderuit bij concurrent en medepromovendus Voordaan. De Brabantsen zakten daardoor weer naar de voorlaatste plaats en heeft alleen nog Ring Pass onder zich. Bij Alecto zorgt het echter voor een surprise.

Voorspelling:1-2

Ring Pass-Tilburg

Ring Pass moet oppassen dat het niet na een jaar alweer afzakt naar de eerste klasse. De Zuid-Hollandse ploeg heeft de rode lantaarn in het bezit en moet die zo snel mogelijk overdragen. Tilburg won de topper van Rood-Wit en is door dat resultaat weer medekoploper.  In Delft geefthet team van coach Roy Bax een uitstekend vervolg.

Voorspelling:0-2

Poule F

Groningen-Eindhoven

Groningen heeft de smaak helemaal te pakken. Nadat twee weken geleden Zwolle werd verlsagen, was afgelopen weekend Union aan de beurt. De Noordelingen zijn daardoor opgeklommen naar een veilige vijfde plaats. Eindhoven won met minimaal verschil bij Huizen en is daardoor de nieuwe koploper van deze poule. In Groningen komt de formatie van coach Bas Dirks niet verder dan een gelijkspel.

Voorspelling:2-2

Wageningen-Zwolle

Wageningen liep vorig weekend verrassend averij op bij degradatiekandidaat Oss en moest door dart resultaat de koppositie afstaan aan Eindhoven. Zwolle ging nog als koploper de winterstop in, maar is de laatste weken geen schim meer van die succesploeg. Ook Leonidas was ene maatje te groot en daardoor is de ploeg nu terug te vinden op de vierde plaats. Ook op bezoek bij Wageningen kan het geen positief resultaat boeken.

Voorspelling:4-2

Oss-Huizen

Ondanks een prima start na de winterstop staat Oss weer helemaal onderaan. De ploeg van coach Bart-Jan van Collenburg sprokkelde weliswaar een puntje tegen Wageningen, maar er zullen er toch echt nog een paar meer bij moeten komen. Ook Huizen heeft de punten ineens weer heel hard nodig. De tweede seizoenshelft heeft nog niet heel veel goeds gebracht en daar komt aanstaande zondag geen verandering in.

Voorspelling:2-1

Leonidas-Union

Leonidas boekte tegen Zwolle in een zeer belangrijke zege in de strijd tegen degradatie. De Rotterdamsen wonnen met 3-1 en deden daardoor de laatste plaats over aan Oss. Union verloor bij Groningen en daar had het vooraf ongetwijfeld geen rekening mee gehouden. Desondanks staat de Nijmeegse ploeg op een keurige derde plaats. Deze wedstrijd levert veel doelpunten, maar geen winnaar op.

Voorspelling:4-4

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

Er zijn nog geen reacties, ben jij de eerste?

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.