Voorspellingen 11 maart Hoofdklasse vrouwen


Amsterdam-HDM
Amsterdam kwam prima uit de winterstop. De Hoofdstedelingen versloegen Klein Zwitserland overtuigend en lijken definitief beslag te hebben gelegd op minimaal plek vier. HDM deed het aanmerkelijk minder goed. Het verloor op eigen veld kansloos van Laren en staat nog altijd voorlaatste. Ook in Amsterdam heeft het niet veel in te brengen.
Voorspelling:3-0
Laren-Pinoké
Laren ging vorige week vrolijk verder met waar het voor de winterstop mee bezig was: Winnen met hele ruime cijfers. Ook Kim Lammers was weer goed op dreef. De International haalde de trekker maar liefst vier keer over en staat nu al om 28 treffers. Pinoké boekte een belangrijke overwinning op MOP en staat daardoor stevig in de middenmoot. In het Gooi komen de Steekneuzen verrassend dichtbij een punt.
Voorspelling:2-1
Oranje Zwart-Den Bosch
Oranje Zwart verloor hun eerste wedstrijd kansloos bij SCHC. Door de nederlaag in Bilthoven raakte de formatie van coach Ageeth Boomgaardt ook het zicht op plek vier kwijt. Den Bosch kende een moeizame hervatting van de competitie. Tegen Hurley stond het lange tijd achter, maar zoals zo vaak, bleven de drie punten toch weer bij de recordkampioen. Ook deze Brabantse derby is een prooi voor de Bosschenaren.
Voorspelling:1-3
MOP-Rotterdam
MOP ging vorig weekend ongelukkig onderuit bij Pinoké. Kansen waren er te over voor dames van coach Toon Siepman, maar het ontbrak de ploeg aan geluk. Rotterdam had door de Europa-Cup verplichtingen van Kampong een verlengde winterstop en hoopt onder leiding van Interim-coach Hans Streeder de weg naar boven in te slaan. In Vught wordt een heel mooi begin gemaakt.
Voorspelling:0-2
Kampong-SCHC
Kampong speelde twee weken geleden nog de Europa Cup zaalhockey en kende dus een zeer korte voorbereiding op het veld.  Hopelijk heeft dat geen effect op de wedstrijd van komende zondag, want de Utrechtsen hebben de punten heel hard nodig. SCHC deed goede zaken door Oranje Zwart met 3-0 terug te wijzen en heeft het play-off ticket eigenlijk al binnen. Helemaal na de galavoorspelling van dit weekend.
Voorspelling:1-7


Hurley-Klein Zwitserland
Hurley deed het vorige week uitstekend op bezoek bij landskampioen Den Bosch. Ondanks een voorsprong en prima spel was dat niet genoeg voor een punt. Klein Zwitserland hoopt zo snel mogelijk van die hatelijke nul af te komen en Hurley is op papier één van de tegenstanders, waartegen dat zou kunnen lukken. Niets blijkt echter minder waar.
Voorspelling: 2-0

Comments (1)

  1. ziet er naar uit dat kz punten gaat punten. DB moet nog wel twee keer gaan scoren. Zal uiteindelijk een 2-1 overwinning voor db worden.

Reageer

Contact Us