Voorspellingen 18 maart Hoofdklasse vrouwen

HDM-Hurley

Vorige week verloor HDM voor de tweede keer op rij met ruime cijfers. Amsterdam was in het eigen Wagener Stadion veel te sterk voor de dames van coach Herman Kruis:6-1. Hurley is ook alles behalve goed in vorm. Het verloor op eigen veld van Klein Zwitserland, dat nog geen enkel punt bemachtigd had. Op bezoek herstellen de Amsterdamsen zich knap.

Voorspelling: 1-2

Rotterdam-Laren

Rotterdam leed donderdagavond een gevoelige nederlaag op eigen veld tegen Kampong. Het gat met het nummer negen is daardoor opgelopen tot vier punten. De Larense machine lijkt dit seizoen niet te stoppen. Ook Pinoké had vorig weekend geen antwoord op de scoringsdrift van de formatie van coach Richard de Snaijer. Aan de ongeslagen serie komt ook in de havenstad geen einde.

Voorspelling:0-3

Oranje Zwart-Kampong

Oranje Zwart behaalde afgelopen zondag voor het eerst in jaren weer eens een puntje tegen Den Bosch en bleef daardoor staan op de vijfde plek. Kampong boekte donderdag een zeer belangrijke zege op concurrent Rotterdam en heeft de aansluiting bij de middenmoot weer helemaal gevonden. Na de overwinning van komende zondag in Eindhoven ziet de wereld er nog rooskleuriger uit.

Voorspelling:1-2

Den Bosch-Klein Zwitserland

Den Bosch draait in de eerste weken na de winterstop zeer stroef. Op de 2-1 overwinning van twee weken geleden, volgde zondag een gelijkspel bij Oranje Zwart. Geen uitslagen die we gewend zijn van de landskampioen. Voor Klein Zwitserland was het dan eindelijk zover. De jonkies van coach Eric van der Pol wonnen met 0-2 bij Hurley en hebben weer een sprankje hoop op handhaving. Aan de Oosterplas valt echter niks te halen. Den Bosch laat KZ alle hoeken van het veld zien.

Voorspelling:8-0

Pinoké-Amsterdam

Pinoké had vorig weekend op bezoek bij Laren weinig in te brengen. De Steekneuzen staan daardoor nog altijd in de grote middenmoot. Amsterdam is prima begonnen na de break. Zowel Klein Zwitserland als HDM werd simpel opzij geschoven ook voor hen lijkt plaatsing voor de play-offs slechts een kwestie van tijd. Ook deze derby wordt door Amsterdam gewonnen.

Voorspelling:2-4

SCHC-MOP

SCHC wist de zege bij Kampong pas in de slotfase veilig te stellen. Desondanks mochten de Bilthovenaren ‘gewoon’ weer drie punten aan het totaal toevoegen. MOP hield met een gehavende selectie gelijke tred met Rotterdam en was daar niet eens zo ontevreden mee. Het gat met de nummer tien bleef daardoor negen punten. De vraag is of dat na zondag ook nog zo is.

Voorspelling:3-1

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

evelien

8-0? Lijkt me wel een erg forse uitlslag, maar eigenlijk lijken mij de voorspellingen wel prima.

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.