Voorspellingen 18 maart Overgangsklasse vrouwen poule E en F


Degradatiepoule E
MEP-Bloemendaal
MEP verraste vorige week vriend en vijand door Tilburg op eigen veld te verslaan. In de strijd tegen degradatie was het bovendien een zeer welkome driepunter. Bloemendaal hield een punt over aan het treffen met Alecto. De Oranjehemden staan vijfde en draaien in tegenstelling tot vorig seizoen, een vrij anoniem seizoen. Zondag het wel de meerdere te zijn van MEP.
Voorspelling:1-3
Rood Wit- Ring Pass
Ondanks het gelijke spel tegen Craeyenhout wist Rood-Wit zijn leidende positie op de ranglijst te behouden. Ring Pass verloor kansloos bij Voordaan en staat door de overwinning van MEP nu helemaal onderaan. Dat staat de formatie uit Delft na zondag nog steeds. Het verliest namelijk met grote cijfers van Rood- Wit.
Voorspelling:6-0
Craeyenhout-Tilburg
Door het gelijke spel bij Rood-Wit blijft Craeyenhout heel knap meedraaien in de top. Het team van coach Hans Poederbach staat tweede met tien punten uit vijf wedstrijden.  Tilburg leed op eigen veld tegen MEP een even gevoelige als onnodige nederlaag. Daardoor hebben de Brabantsen afstand moeten nemen van de koppositie in deze poule.  Komend weekend volgt de revanche.
Voorspelling:1-2
Alecto- Voordaan
Alecto behaalde in de eerste wedstrijd na de winterstop een redelijk resultaat. Op bezoek bij Bloemendaal werd het 2-2 en daardoor staat de Zuid-Hollandse ploeg op een vierde plaats. Voordaan kende een vliegende herstart. Op eigen terrein werd Ring Pass met speels gemak aan de kant geschoven waardoor het weer wat lucht voor zichzelf verschaft heeft. Dit weekend wordt nog een puntje gesprokkeld.
Voorspelling:1-1
Degradatiepoule F
Zwolle-Groningen
Zwolle is de koppositie kwijt. Bij Huizen kwam het namelijk niet verder dan 1-1. Helemaal ontevreden mocht de Overijsselse ploeg niet zijn want twee minuten werd er nog een strafbal gemist door Huizen. Groningen ging op eigen veld onderuit tegen Wageningen en heeft heel hard punten nodig in de strijd tegen degradatie. In Zwolle halen de Noordelingen verrassend drie punten op.
Voorspelling:1-2
Eindhoven-Oss
Eindhoven kende een prima herstart. Union werd op eigen veld met 3-1 geklopt, waardoor de Brabantsen nu tweede staan. Oss pakte drie zeer belangrijke punten bij Leonidas en stak diezelfde ploeg voorbij op de ranglijst. In en tegen Eindhoven valt echter bar weinig te halen.
Voorspelling:4-0
Union-Huizen
Union valt in deze poule toch wat tegen.  Aan het begin van dit seizoen waren de Nijmeegsen nog dicht bij het bereiken van de kampioenspoule, maar van dat succesvolle team lijkt de laatste tijd niet veel meer van over. Huizen doet het naar behoren en lijkt zich moeiteloos te gaan handhaven.  Union houdt de punten binnen boord.
Voorspelling:1-0
Wageningen-Leonidas
Na de overwinning op Groningen gaat Wageningen verrassend genoeg alleen aan kop. De promovendus doet het dus boven verwachting en hoopt deze positie zo lang mogelijk vast te kunnen houden. Leonidas was in de wedstrijd tegen Oss de betere ploeg, maar hield geen punten over aan dat duel. daardoor is de Rotterdamse ploeg inmiddels afgezakt naar de voorlaatste plaats. In Wageningen gaat het ook weer onderuit.
Voorspelling:3-2

Reageer