Voorspellingen Hoofdklasse heren zondag 2 oktober

HGC-Laren: 1-2

Een topper op de Roggewoning: Nummer vier HGC, ontvangt op eigen veld nummer drie, Laren. HGC leed woensdag voor het eerst dit seizoen een nederlaag. Bij Rotterdam verloren de Gazellen met 2-1 en verloren daarmee hun koppositie. Laren kwam op eigen veld niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Kampong en heeft daardoor ook afstand moeten doen van de koppositie. Op bezoek in Wassenaar laat de ploeg van Roelant Oltmans, dat wegens interlandverplichtingen zonder de Zuid-Koreaan You Hyo Sik moet aantreden, zien dat het over meer kwaliteit beschikt.

Amsterdam-Schaerweijde: 5-1

Na de 3-1 overwinning op buurman Hurley heeft Amsterdam de koppositie in handen. De landskampioen staat op tien punten uit vier duels. Schaerweijde pakte tegen Stichtsche, na een 2-0 achterstand, alsnog een punt en draait keurig mee in de grote middenmoot. Op visite bij Amsterdam wordt duidelijk dat er echter nog genoeg werk te verrichten is voor de ploeg uit Zeist.

Kampong-Oranje Zwart: 2-3

Oranje Zwart gaf tweemaal op rij een ruime voorsprong uit handen en wacht nog altijd op de eerste overwinning van het seizoen. Goed nieuws voor de Eindhovenaren: International Mink van der Weerden maakte woensdag zijn rentree. Kampong presteert wisselvallig en lijkt ook dit seizoen geen rol van betekenis te gaan spelen in de strijd op de play-offs. Kampong kan lang mee met de tegenstander, maar moet het zich aan het eind van de rit toch gewonnen geven.

SCHC-Rotterdam: 1-4

SCHC dacht op bezoek bij streekgenoot Schaerweijde met de zege aan de haal te gaan, maar niets bleek minder waar. Vlak voor tijd gaf de formatie van coach Adel Fuentes de winst nog weg: 2-2. Rotterdam won de laatste drie wedstrijden, waaronder woensdagavond tegen ex-koploper HGC, en is goed op weg zijn status als titelkandidaat te bevestigen. In Bilthoven volgt een nieuwe driepunter.

Bloemendaal-Den Bosch: 3-1

Bloemendaal won midweeks met 4-1 ruim van play-off-kandidaat Pinoké en herstelde zich daarmee enigszins van de nederlaag bij Amsterdam, drie dagen eerder. Als het goed is zal jeugdinternational Roel Bovendeert zijn eerste minuten van het seizoen maken voor de vice-landskampioen. Rik van Kan en Eby Kessing ontbreken wegens blessures. Den Bosch pakte vier punten in de laatste twee wedstrijden en is daardoor gestegen naar de negende plek. De Brabanders verloren de afgelopen twee jaar niet in Bloemendaal, maar een gunstig resultaat zit er dit keer niet in.

Pinoké-Hurley: 3-1

Pinoké wil zich herstellen van de twee nederlagen die het opliep tegen Den Bosch (zondag) en Bloemendaal (woensdag). De Steekneuzen zijn flink gezakt op de ranglijst en hopen bij een overwinning op Hurley weer naar boven te kunnen kijken. Hurley verloor de laatste drie wedstrijden van respectievelijk HGC, SCHC en Amsterdam en heeft alleen Oranje Zwart nog onder zich. Komende zondag neemt het de rode lantaarn over van de Eindhovenaren.

Geschreven door: Bas Campbell

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

Le Roi

Niet te benijden die Campbell, vorige speelronde 2 voorspellingen juist. Toch nu niet met je eens Bas.

HGC-Laren: 2-3, Laren leert nu wel een wedstrijd over de streep te trekken na woensdag tegen Kampong.

Amsterdam-Schaerweijde: 6-0, Landskampioen doet zijn plicht en houdt eindelijk eens de nul, wat een Landskampioen eens zou moeten doen.

Kampong-OranjeZwart: 3-4, OZ in vormcrisis, Kampong net zo met al die blessures. Van de Weerden loodst idd OZ eigenhandig naar de drie punten.

SCHC-Rotterdam: 1-4, De Knoest terug op het oude honk en laat zijn visitekaartje achter. Rotterdam on fire!

Bloemendaal-DenBosch: 4-2, stiekem onnodig spannend als we met 2-2 de rust ingaan.

Pinoke-Hurley: 3-3, onbesliste burenruzie. Hurley haalt veel uit de wedstrijd tegen Amsterdam, en hoppa een punt.

Humberto tan

@leroi volgens mij heb je nu muv de laatste wedstrijd overal dezelfde winnaar..

Robbie

Nou Le Roi ik ben het met sommige uitslagen echt niet eens en het wordt een verrassend weekend!

HGC-Laren: 2-1, Laren mist zijn Koreaan en Oltmans maakt een paar tactische fouten

Amsterdam-Schaerweijde: 1-2, Landskampioen doet zijn plicht niet en onderschat de nieuweling die in de tweede helft de 1-0 achterstand met vechtlust goed maakt en laat zien dat ze voor niemand bang zijn

Kampong-OranjeZwart: 3-3, OZ in vormcrisis, Kampong net zo met al die blessures. Van de Weerden loodst idd OZ eigenhandig naar 1 punt

SCHC-Rotterdam: 1-4, De Knoest terug op het oude honk en laat zijn visitekaartje achter. Rotterdam on fire!

Bloemendaal-DenBosch: 3-2, stiekem onnodig spannend als we met 2-2 de rust ingaan. Kan ook nog 2-3 worden met de meester coach Aikman!

Pinoke-Hurley: 3-1, Pinoke veel sterker!!

Zondag

Bloemendaal zo waar weer koploper! Neemt Rogier van het Hek nu ook zijn woorden van 26 September terug na het verlies van Amsterdam tegen promovendus Scharweijde? Het is wel te hopen, want met de terugkeer van Bovendeert en Kessing zal Bloemendaal alleen maar beter worden!

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.