Win een gesigneerde trui en sokken van Xan de Waard en steun de ParaHockeyers richting het EK | Hoofdklasse Hockey Nederland

Win een gesigneerde trui en sokken van Xan de Waard en steun de ParaHockeyers richting het EK

Vorige week liet Oranje-international Glenn Schuurman van zich horen. Door zijn steun is het voor de ParaHockeyers volgend jaar mogelijk om mee te doen aan het EK. Vandaag is het de beurt aan international Xan de Waard. Zij verloot een mooie gesigneerde trui en sokken. 

Waar het voor de Oranje-internationals van Max Caldas en Alyson Annan ‘gewoon’ is om mee te mogen doen aan het EK-hockey, is die niet voor alle hockeyers in Nederland het geval. De KNHB is medeorganisator van het EK Hockey in Nederland komend jaar. Zij subsidiëren het toernooi. Een onderdeel van het toernooi is het ParaHockey toernooi. Ook dit toernooi wordt door hen georganiseerd.

Geen steun vanuit de KNHB voor ParaHockeyers team NL

Gek genoeg is dat het enige wat zij op dit moment subsidiëren. De ParaHockeyers, die hieraan mee gaan doen, worden namelijk volledig aan hun lot over gelaten. De KNHB steunt de ParaHockeyers van het NL-team niet. Omdat de inschrijfkosten hoog zijn, zal dit betekenen dat veel ParaHockeyers niet mee kunnen doen aan dit toernooi.

Xan de Waard steunt de Nederlandse ParaHockeyers

Gelukkig worden de ParaHockeyers niet aan hun lot overgelaten. Verschillende spelers en speelsters uit het Nederlandse team hebben laten weten te willen helpen om geld in te zamelen om deze spelers toch naar het EK te krijgen. Vorige week sprong Glenn Schuurman al voor de Parahockeyers in de bres. Vanavond maken wij de prijswinnaar bekend. 

Deze keer kan je een gesigneerde trui en sokken winnen van Xan de Waard. De speelster van SCHC en het Nederlands Elftal heeft op haar jonge leeftijd alweer 154 interlands achter haar naam staan. Wil jij deze trui van Xan winnen? Bekijk dan onderstaande video. Heb je geen Instagram? Geen probleem, stuur ons een mailtje naar redactie@hoofdklassehockey.nl en ding mee voor deze leuke prijs. En uiteraard hopen wij allen dat je iets leuks uit de webshop van Hingly wil bestellen, om onze ParaHockeyers op het EK in 2021 te krijgen. 

Reageer