X-ingredient official supplier KNHB - Hoofdklasse Hockey Nederland

X-ingredient official supplier KNHB

Reclamebureau X-ingredient is de nieuwe supplier van de KNHB. Guus Tesser, de directeur van X-ingredient, en KNHB-directeur Johan Wakkie tekenden gister het contract in Den Bosch waar het bureau gevestigd is. 

Johan Wakkie en Guus Tesser schudden elkaar de hand
Johan Wakkie en Guus Tesser schudden elkaar de hand

X-ingredient, een reclamebureau voor merkactivatie in de ruimste zin van het woord, zal de KNHB ondersteuning bieden met strategisch communicatie advies en de implementatie van on- en offline communicatiemiddelen. In het persbericht dat de KNHB vandaag naar buiten bracht zegt Tesser erg blij te zijn met deze partnership en zich te verheugen op de samenwerking. “Hockey is een fantastische teamsport met een grote maatschappelijke en sociale impact. Sport verbindt en aan ons de uitdaging om samen met de hockeybond de mensen met passie voor hockey ook buiten het veld met elkaar te verbinden,” aldus Tesser.

Johan Wakkie zegt dat de toename van hockeyers in Nederland ook een toename aan diversiteit binnen de hockey community betekent, met andere vragen en behoeften als het gaat om informatievoorziening. “Als hockeybond willen we graag inspelen op deze ontwikkeling. Het is fijn dat we daarbij gebruik kunnen maken van de expertise van één van de marktleiders op dit vlak.”

 

Reageer