LIVE WK hockey (Jeroen Delmee maakt selectie bekend, Swaen, de Mol en Galema grote afwezigen) - Hoofdklasse Hockey Nederland

LIVE WK hockey (Jeroen Delmee maakt selectie bekend, Swaen, de Mol en Galema grote afwezigen)

Het is nog maar twee maanden voordat het WK hockey van start gaat. Bondscoach Jeroen Delmee gaat vandaag in een persconferentie vertellen welke spelers hij gaat oproepen voor dit WK Hockey. Volg hier vandaag alle ontwikkelingen.

,,Ook al is het stadion in Rourkela (India) nog niet af, ik heb er vertrouwen in dat India dat goed af krijgt. Wel vind ik dat de FIH ons voor de FIH Pro League had moeten laten afvliegen naar Argentinië en daarna naar India”, aldus Delmee.

,,Keeper Pirmin Blaak en Maurits Visser zijn gelijkwaardig. Het is ook een gevoel. Pirmin heeft misschien net iets meer ervaring. Het is een luxeprobleem en ik geloof niet in afwisseling”, aldus de bondscoach.

Delmee geeft aan dat de rode kaart van Jair van der Horst wel is besproken met de groep. ‘Een fout maken mag, het is niet vergeten maar wel vergeven’.

De bondscoach geeft aan dat hij België en Australië meer ziet als titelkandidaten. Toch wil hij met de Oranje heren meestrijden om de medailles.

Jeroen Delmee geeft aan niet getwijfeld te hebben over het selecteren van Jeroen Hertzberger. Een eventuele terugkeer van Hertzberger zou in de toekomst nog mogelijk kunnen zijn.

De selectie ziet er als volgt uit: Seve van Ass, Lars Balk, Teun Beins, Koen Bijen, Pirmin Blaak (GK), Justen Blok, Thierry Brinkman, Jorrit Croon, Thijs van Dam, Jonas de Geus, Steijn van Heijningen, Tjep Hoedemakers, Jip Janssen, Terrance Pieters, Tijmen Reyenga, Derck de Vilder, Maurits Visser (GK) en Floris Wortelboer

Jeroen Delmee maakt de selectie voor het WK bekend. Jelle Galema, Joep de Mol en Tim Swaen zijn niet gekozen door de bondscoach. Ook keeper Meijer is niet opgeroepen.

Nog een kwartier te gaan voordat Jeroen Delmee zijn selectie bekend gaat maken.

Bekijk hier vanaf 16.00 uur alle ontwikkelingen van de WK selectie.

Reageer