Wouter Brasem van HCKZ naar Victoria - Hoofdklasse Hockey Nederland

Wouter Brasem van HCKZ naar Victoria

Spits Wouter Brasem maakt deze zomer de overstap van Klein Zwitserland naar Victoria. Oud-Jong-Oranje speler Brasem won in 2011 de EHL met HGC. Ook Pieter Dieckman speelt komend seizoen in Kralingen. Hij komt over van Rotterdam.

Comments (19)

 1. Vlugge Japie

  Victoria is met de laatste 4 versterkingen op voorhand dé te kloppen ploeg in de OVK.

 2. Vic absoluut grote kanshebber.
  Dat wordt een goed team!

 3. Naar verluid rommelt het bij de heren van KZ, deze transfer zou daarvan een (eerste?) uitvloeisel kunnen zijn.

 4. Lachende Kabouter

  @Yankee, dat is geen goed nieuws… Vraag me af wat je nog meer weet wat de rest niet weet.
  Na de dames die van het hoogste podium verdwenen is het niet de bedoeling dat de heren ook verder zakken. Iemand input?

 5. Piet Hein Klaas

  Waarom is dit nieuws op een hoofdklassehockeyforum? Dan kan je net zo goed vertellen dat HC Rotterdam 4 uitgedienden en nu veterinnen aangeboden heeft gekregen. Dáár zou ik namelijk wel op willen reageren.

 6. @piet hein klaas, dan moeten ze ook niet op deze site de standen etc. van de overgangsklasse bijhouden… ovk heeft wel te maken met playoffs van hk

 7. Piet Hein Klaas

  @el petit. Helder. Maar waarom staat de terugkomst van de veterinnen er niet bij dan?

 8. Eh misschien omdat de Snayer geen gebruik van ze gaat maken.

 9. Dus is het geen Relevant nieuws

 10. Dit ook niet

  !

 11. Belangrijker

  Yankee ik ben ook wel benieuwd. Waarom rommelt het bij KZ? Kan me niet voorstellen dat de ‘magie’ van de trainert na een jaartje of 2 al is uitgewerkt. Lijkt me toch een prima kerel die deze mannen best moet kunnen motiveren…
  Is het het bestuur? Kan ik me ook niet voorstellen. Alleen maar oud-iconen in de topsportcommissie. Dus Yankee kom op delen die handel. Dan blijft het niet bij een of ander geneuzel.

 12. Brasem, kan je je broâh niet ook meenemen? Dan wordt vic helemaal een topteam.

 13. @Belangrijker
  Wat ik hoor is dat het bestuur, blijkens de vroegtijdige contractverlenging, het meer in de trainer ziet zitten dan de spelers dat doen.
  Vorig seizoen KZ strijdend in de play-offs voor een hoofdklasseplek, dit seizoen voor spek en bonen in de promotiepoule, lijkt me niet echt een opgaande lijn…

 14. Belangrijker

  Verwacht jij nog meer vertrekkende spelers Yankee, en zo ja, wie?
  Vind het moeilijk te geloven wat je zegt. M&M hebben een tophockeyverleden en luisteren over het algemeen wel naar de spelers. Daarbij is er een manager die in alle kampen goed ligt en het bestuur zeker zou inlichten als er kwade geluiden zouden komen vanuit de spelersgroep. Een jaar minder resultaat kan altijd maar het gaat mij persoonlijk te ver dat af te schuiven op de coach. Er staat een zwakke verdediging, dan kan je nog zo goed coachen maar het werkt toch niet…

 15. @Belangrijker
  Mijn informatie dateert van voor het vertrek van Brasem, dus voor mij was dat vertrek een bevestiging. Geen idee of er nog meer spelers vertrekken.
  Zonder dat het op iets gebaseerd is, zou ik zeggen dat een speler als Govert Soeters het nog wel eens in de hoofdklasse gaat proberen en niet te wachten totdat met KZ gaat lukken. Dat heeft dus niet noodzakelijk iets met de coach te maken.

 16. alles op zwart

  Dus als ik je goed lees heeft eigenlijk niets met de coach te maken. Zeg dat dan niet. Is niet echt heel netjes.

 17. Victreuria

  Victoria naar de hoofdklasse. Wordt het weer eens tijd voor 🙂

 18. @alles op zwart
  Nee, dat lees je niet goed, gewoon lezen: het verhaal is dat het rommelt bij KZ vanwege een vroegtijdige contractverlenging met de trainer, vervolgens het bericht dat Wouter Brasem vertrekt, dus zie ik dat als een bevestiging dat het verhaal klopt.

Reageer