LIVE Pro League: Spannend duel Oranje heren tegen Duitsland (Eindstand 2-4) | Hoofdklasse Hockey Nederland
Bjorn Kellerman in duel met een Duitse verdediger.

LIVE Pro League: Spannend duel Oranje heren tegen Duitsland (Eindstand 2-4)

Een prachtige hockeydag staat ons in het verschiet. Zowel de heren als de dames spelen tegen Duitsland in het Wagener stadion. Hoofdklassehockey geeft hier de belangrijkste ontwikkelingen van het duel.

Op de website komen de belangrijkste ontwikkelingen van het duel in een liveblog getoond. Ook komen hier live beelden van de wedstrijd te staan. Volg ook ons twitter en instagram kanaal voor foto’s en andere updates. Wil je de wedstrijd graag kijken? Ga dan naar watch.hockey en bekijk gratis beide wedstrijden van Oranje.

Einde wedstrijd

58′ Een mooie aanvallende actie van Thierry Brinkman in de cirkel van de Duitsers. Hij kan Jeroen Hertzberger vinden die op de stip de bal kan aannemen en kan binnen pushen. Het staat 2-4.

53′ Nu is het wel raak. Een grote fout van Justen Blok in de defensie van Oranje zorgt ervoor dat Constantin Staib een bal vrij in de cirkel mag binnen prikken. Het staat 1-4.

51′ Een gigantische kans voor Duitsland na een grote fout van Kemperman. Een voorzet kan worden binnen getipt, maar Fuchs mist de inzet. Nederland heeft geluk.

49′ Bijna weer een doelpunt voor Grambusch. Een stuiterende bal kan hij op zijn stick pakken. De bal gaat via de buitenkant van de paal naast.

Einde derde kwart

Duitsland viert de 1-3 tegen Oranje.
Duitsland viert de 1-3 tegen Oranje. Foto: Roel Ubels

39′ Het is weer raak voor Duitsland. Marco Miltkau, ook spelend voor Klein Zwitserland, zet de gasten op een 1-3 voorsprong.

33′ Hopelijk kan Oranje nog uit een ander vaatje tappen. Het spel wat nu wordt getoond is niet goed genoeg.

31′ Het derde kwart is begonnen zonder Floris Wortelboer

Einde tweede kwart

30′ Duitsland houdt de gelederen goed dicht. Beide teams gaan rusten met een 1-2 voorsprong voor de gasten.

28′ Grote kans voor Duitsland. Blaak staat nu goed te keepen.

27′ Kans voor Jip Janssen. De aangeef is niet goed, maar de sleep wel. De keeper stopt de bal en ook de rebound wordt niet afgemaakt.

25′ En meteen gaat het mis. Een prachtige actie van Kaufmann wordt afgemaakt met zijn backhand. In de lange hoek is Blaak kansloos. 1-2 Duitsland.

24′ Oei, dat lijkt het einde van de wedstrijd voor Wortelboer te zijn. Een van de sterkere spelers van Oranje gaat het duel in en lijkt zijn schouder te verdraaien. Wortelboer loopt meteen de kleedkamer in.

22′ Een prachtige kans om weer op voorsprong te komen. Kellerman tipt net naast de goal van keeper Appel.

18′ Het zat er een beetje aan te komen. Nederland kwam steeds meer onder druk. Een mooie uitgespeelde aanval werd door Staib binnen geflatst. Over de grond tast Blaak naast de bal. Het staat 1-1.

Einde eerste kwart

14′ Het spel gaat op en neer

13′ Een vervelend balletje voor Blaak. Hij houdt zijn goal nog leeg.

12′ Duitsland neemt het initiatief in de wedstrijd over

10′ Ook de eerste corner voor Duitsland. Lars Balk loopt de corner er goed uit.

7′ De eerste strafcorner is voor Oranje. De sleep is van wie anders, Jip Janssen. Genadeloos sleept hij de bal hard op de plank. 1-0 Oranje.

5′ Het balbezit is bij Oranje, maar tot direct gevaar komt de ploeg niet. De Duitsers houden alles goed dicht

1′ De Nederlandse heren lijken de wedstrijd te willen maken. Het balbezit is bij Oranje

0′ We zijn begonnen

Reageer