Simpel | Hoofdklasse Hockey Nederland
SImpel.nl Dé Sim Only aanbieder

Sim-only zonder gedoe, voor iedereen

Sinds 2007 biedt Simpel voordelige sim-only aanbiedingen zonder onnodige extra’s. Met een sim-only abonnement van Simpel kies je voor supergoedkoop bellen, sms’en en internetten met gratis 4G-internetsnelheid. En je krijgt van ons de middelen om maximale controle over de kosten te houden. Zo kun je een Plafondbedrag instellen en je bundels per maand omhoog en omlaag aanpassen. Ook niet onbelangrijk om te weten; we maken gebruik van het als beste geteste en snelste mobiele netwerk van Nederland. Simpel doet geen kredietcheck, iedereen is welkom bij ons.

Openheid & eerlijkheid

We houden van open- en eerlijkheid. Kwaliteit zonder gedoe, dat is Simpel. Dat zie je onder meer terug in onze heldere aanbiedingen en no-nonsense service. We zijn altijd duidelijk over de kosten en we ronden gewoon af per seconde. Zo betaal je nooit meer dan nodig. Inmiddels bestaan we al langer dan 10 jaar en kiezen veel tevreden klanten voor de voordelen van Simpel. Het gaat hen niet alleen om de lage prijzen; onze klanten geven ons gemiddeld een 8,9. Lees zelf wat onze klanten van ons vinden. Deze klantbeoordelingen verzamelt Trustpilot voor Simpel. Zo weet je zeker dat het echte meningen van onze klanten zijn

Simpel en hockey

Simpel sponsort hockeySimpel ondersteunt 24 hockeyclubs, over het algemeen hoofdklasseverenigingen verdeeld over geheel Nederland. Wij richten ons op hoofdzakelijke de jeugdselecties meisjes/jongens. A,B,C en D-categorie.

Bij een aantal grote verenigingen zijn we club breed betrokken. Bovendien stelt Simpel op meer dan 20 verengingen een oplaad apparaat voor mobiele telefoons ter beschikking.

Daarnaast hebben we een samenwerking met Sportways. Sporways organiseert overnachting kampen, dag-clinics en specialisten trainingen. Dit betreft ongeveer 7000 deelnemers.

HC Rotterdam Jongens A1 Nederlands kampioen zaalhockey

.Hockeyspelers met simpel sponsoring

 

 

Drijver Goalie Academy

Ook hebben we een samenwerking met Drijver Goalie Academy. Het opleiding instituut waar de beste hockey keepers hun opleiding volgen. Deze internationale keepers spelen op het hoogste internationale niveau en hebben EK-WK en olympische titels gewonnen.

Fonds gehandicaptensport

Simpel is partner van fonds gehandicaptensport. Met dit fonds organiseren wij jaarlijks het leukste en coolste g-hockey en korfbaltoernooi.

Simpel is sponsor van