Marloes Keetels - Hoofdklasse Hockey Nederland
17

Marloes Keetels

Hoofdklassehockey-Den-Bosch-Marloes-Keetels
17

Marloes Keetels

Leeftijd
28
Eerdere teams
Seizoen
2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2022
Nationaliteit
ned Nederland
Positie
Middenvelder

Biografie

Meerdere landstitels heeft Marloes Keetels al achter haar naam gezet. Daarnaast is zij vanaf 2013 een vaste waarde in het Nederlands elftal. Hier was zij aanvoerster, maar deze band gaf zij in 2017 terug. De laatste tijd kampt Keetels met een blessure aan haar achillespees. Desalniettemin blijft zij een vaste waarde voor Oranje. In 2021 maakte zij bekend voorlopig nog niet te stoppen. Ze wil namelijk in 2022 ook nog het WK Hockey in eigen land meemaken.

Palmares Club

Landskampioen Den Bosch: 2010, 2011, 2012, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2021

Europees kampioen Den Bosch: 2021

Palmares Oranje

Hockey World League 2013, Tucuman

 FIH Pro League 2021, Amsterdam

 Europees Kampioenschap 2021, Amstelveen

Olympische Spelen 2021, Tokyo 

 

In 2017 was Keetels aanvoerster van de Nederlandse dames. Foto: Roel Ubels

Keetels krijgt de prijs voor het landskampioenschap uit handen van Erik Cornelissen.