Dylan Wotherspoon opnieuw naar HC Den Bosch
Dylan Wotherspoon en Eric Verboom EHL finale 2018

Dylan Wotherspoon opnieuw naar HC Den Bosch

Dylan Wotherspoon zal de komende 2 seizoenen voor HC Den Bosch uitkomen. De sterke, doelgerichte Australiër wordt hiermee herenigd met coach Verboom. In het seizoen 2016-2017 speelde Dylan Wotherspoon ook al voor HC Den Bosch.

De kenmerkende hockeystijl van Dylan is een geweldige aanvulling op de kwaliteiten van de andere spelers die komende jaren voor HC ‘s-Hertogenbosch uitkomen. De internationale ervaring van Wothersppon kan de ploeg helpen in hun verdere ontwikkeling naar de hockeytop van Nederland.

Ondersteuning maatschappelijke carrières

De komst van Wotherspoon is tot stand gekomen met ondersteuning van een brede groep sponsoren en bestuurders. De club benadrukt dat het er trots op is Dylan en zijn partner Zoë te kunnen ondersteunen in de ontwikkeling van hun maatschappelijke carrières in Nederland.

Volgende wedstrijden HC ’s-Hertogenbosch Heren 1, 16 en 18 april

Op donderdag 16 april speelt Den Bosch Heren 1 tegen HC Rotterdam om 20:30 een cruciaal duel om om zicht te houden op een plaats bij de play-offs. Zondag 18 april speelt Heren 1 om 14:45 uur tegen Almeersche aan de Oosterplas.

Reageer