Heren SCHC complementeren selectie en staf | Hoofdklasse Hockey Nederland
Marnix Kleinsman keert terug naar SCHC

Heren SCHC complementeren selectie en staf

De heren van SCHC hebben de selectie voor het nieuwe seizoen afgerond. Marnix Kleinsman keert terug op het oude nest. Ook Conor Empey, Laurens van Leur, Floris de Ridder en Roderik Tam komen naar Bilthoven. Eli Matheson en Frank Balvers komen de staf versterken. SCHC keert komend seizoen terug in de Hoofdklasse hockey.

‘Wij zijn zeer verheugd dat we, na een intensieve periode om de juiste spelers te vinden, nu de selectie rond hebben.’, laat hockeyclub SCHC weten. De komst van oudgediende Marnix Kleinsman is bevestigd. Hij speelde afgelopen 3 jaar bij Rotterdam waar hij uitgroeide tot een volwaardige basisspeler en na onze promotie wilde hij maar al te graag weer bij ons spelen. Door zijn komst is onze achterhoede verder verstevigd. Verder hebben we internationale ervaring binnen gehaald met de komst van Conor Empey, een Iers international met een corner die qua positie met name in de aanvalslinie uit de voeten kan. Aangezien hij gaat werken in Nederland bij Nike was ons contact snel gelegd en we verwelkomen hem in augustus. Als laatste complementeren we de selectie met de komst van Laurens van Leur, middenvelder van Push H1 en voormalig U18 en Den Bosch. Al met al een verdere versteviging van elke linie zoals we ook graag wilden, dit naast de komst van de al eerder aangekondigde Floris de Ridder en Roderik Tam. 

Onze staf is volledig met de komst van Eli Matheson en Frank Balvers. Eli heeft internationale hockeyervaring als Australisch international en heeft jarenlang in Nederland gehockeyd bij Pinoke, Laren en Schaerweijde. Frank was recent de assistent bij Laren D1 en zal samen met Gilles en Eli de trainingen en wedstrijden verzorgen. 

Met deze verdere professionalisering van onze selectie en staf zijn we klaar voor de Hoofdklasse, wetende dat de jeugd ook door gaat stromen de komende jaren leggen we een goede basis voor de toekomst.

Reageer