Bloemendaal Heren tegen Royal Leopold Club Heren | Hoofdklasse Hockey Nederland

Bloemendaal Heren tegen Royal Leopold Club Heren

Samenvatting

In deze liveblog volgen we de EHL wedstrijd van Bloemendaal tegen Royal Leopold. De wedstrijd kan ook ook in een Livestream gevolgd worden op Eurohockey

61′ De wedstrijd zal worden beslist met shoot-outs. Maurits Visser wordt de grote held. Hij stopt twee ballen, waarvan één strafbal. Bloemendaal wint de eerste halve finale.

Einde wedstrijd

55′ Goeie redding van Leopold bij een strafcorner van Bloemendaal

54′ Het spel gaat op en neer. Gaan we vandaag voor de derde keer richting de shoot-outs?

50′ Strafcorner voor Leopold. De spanning stijgt

48′ Wouter Jolie jankt de bal in de kruising! Waar de eerste corner van Tim Swaen nog goed wordt gepakt door de keeper is Jolie er als de kippen bij. Het staat 1-1

46′ Het laatste kwart is begonnen

Bloemendaal heeft nog een kwart om iets aan de 0-1 achterstand tegen Royal Leopold te doen in de eerste EHL halve finale. Foto: Roel Ubels

Einde derde kwart

44′ Degroote zet Leopold met een corner op een 0-1 voorsprong

41′ Bloemendaal begint wat te protesteren

Einde tweede kwart

24′ Groene kaart voor Jorrit Croon voor een duw

22′ Waarschuwing voor de spelers van beide teams. Er wordt naar elkaar geduwd

18′ Kansje voor Leopold. Visser zit er goed bij

16′ Het lijkt erop dat Tom Boon geblesseerd is uitgevallen bij Leopold

Einde eerste kwart

13′ Bloemendaal is beter, maar kansen zijn er nog niet

2′ Eerst corner is van Tim Swaen die de bal hoog en gevaarlijk pusht op de eerste uitloper