Eindelijk weer een driepunter voor MOP-vrouwen

Na zeven duels zonder zege hebben de hockeysters van MOP zondagmiddag tegen hekkensluiter Klein Zwitserland eindelijk weer de drie punten binnen weten te slepen. In Den Haag werd het 1-3 voor de Vughtse ploeg.

De 16-jarige Floor Bunge zette MOP na twintig minuten spelen op voorsprong. KZ maakte snel gelijk, maar in de tweede helft greep de ploeg van Toon Siepman de zege. Lieke van Wijk (strafcorner) en de Engelse Sophie Bray maakten de doelpunten. Door de overwinning van MOP en de nederlaag van Rotterdam, dat tiende staat, hebben de Vughtsen zich weer wat steviger in de middenmoot genesteld.

Bron: Brabants Dagblad

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

Van Oostduin

MOP zonder meer de betere ploeg. Oogde conditioneel ook sterker. M.u.v. Evelien de Haan en Charlotte Adegeest, die steeds de rust weten te bewaren, werd de defensie van KZ tureluurs gespeeld, ofschoon ook Van Grimbergen sterke periodes kende. Mid-mid van KZ liep te veel met de bal. Padalino goed, maar haar corners te voorspelbaar. Gele kaart MOP onterecht. Had eerder andersom moeten zijn. Een aantal KZ-speelsters zit duidelijk in de reserve. MOP stabiele hoofdklasser. Keurige ploeg.

Jasvinder

Hej Lizz en Martin,Leuk utiptasje weer! Ik hoop daar over een paar jaar ook een keer te rijden, dan vanuit Zweden natuurlijk Hejda och skor forsiktig!Willem

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.