EK Video: Nederland laat zich verrassen door Engeland in finale

Nederland Oranje dames WK RU hoog

Oranje, huizenhoog favoriet voor de toernooiwinst, moet genoegen nemen met EK-zilver. In de finale tegen Engeland verloor Nederland een 0-2 voorsprong aan de thuisploeg. De daaropvolgende shoot-outs werden door de Engelsen vele malen beter genomen.

Reacties

Je eigen afbeelding bij je commentaar? Ga naar: nl.gravatar.com

David Prosser

Blatant foot by Owsley before she scores equalising goal for England. Netherlands should make a complaint to Umpires for such a bad and vital miss. Very bad luck.

Bizar

Geachte redactie, waarom verwijderen jullie een artikel met 40 reacties over het Nederlands dames elftal? Dit is de enige reden waarom er uberhaupt nog mensen naar jullie site toekomen!

Bommel

Volledig eens met Bizar! Waarom?

Censuur??

Wat is dit nou ?

Censuur van de KNHB??

Er waren 41 reacties!

Het is lang geleden dat het zo druk is geweest

Schande om alles te verwijderen

Mag de waarheid niet gezegd worden ?

verkeerd gekeken

Onder de rubriek ‘meeste reacties’ rechts op de site, is alles nog steeds terug te vinden

Sorry niets gezegd 😉

T

jammer dat sjoerd wel fitte spelers weg stuurt, maar dat niet fitte “vedettes” de hand boven het hoofd blijft houden, waarschijnlijk bang dat hij anders wordt afgeserveerd door de dames. Drost zou arrogant zijn, Vega anders, misschien juist nodig om anders te zijn, drost toch handig in kleine ruimtes, waar Vega dat minder heeft, maar ze wel makkelijk tegen de plank knalt of is dat scorebord journalistiek, volgens mij meer goals dan drie andere spitsen samen. Maar als nederland zondag had gewonnen hadden wij allen mee gejuicht en alleen maar 42 vind ik leuks op het net gezet.

RS

Ja maar Nl heeft niet gewonnen, ze hebben het knullig weggegeven dus aan ‘áls ze wel hadden gewonnen’ hebben we niets

Het klopt niet dat Sjoerd wel onbekenden durft weg te sturen maar niet fitte vedettes zijn altijd zeker van hun plek.

Dan ga je krijgen dat de diva’s zich vooral met andere zaken gaan bezig houden

Waarom zouden ze hard trainen, fit zijn en zich 100% op hockey richten als ze toch wel 100% zeker zijn van hun basisplek

Sjoerd moet de touwtjes strak aantrekken en laten zien wie er de leider is , maar dat zit niet in hem dus dat zie ik nu niet meer gebeuren n

PHe

Pasop,dadelijkwordtdediscussiegeslotenenartikeluitderijgehaald

expat

Zolang er geen onwelvoegelijke taal wordt gebezigd in discussies, zou Hoofdklassehockey er verstandig aan doen om discussies niet voortijdig af te kappen.

Als onafhankelijk medium, niet bestuurd door de KNHB, zou men er goed aan doen zich te beseffen dat men juist het verschil maakt door open, transparant en objectief te zijn;
meningen van een ieder zijn derhalve belangrijk voor het voortbestaan van Hoofdklassehockey.nl

Je kunt niet meer reageren op dit bericht.