Terriërs wint duel der nieuwelingen

In de eerste wedstrijd tussen de twee nieuwelingen leken de ploegen aan elkaar gewaagd, maar de Terriërs bewijst met een ruime 5-0 overwinning het tegendeel. Na twee rake corners van Emma Driehuis (1-0) en Lieke Bas (2-0) zag het er al snel onheilspellend uit voor het team van Rob Haantjes.

Lieke Bas faalde niet na dertig minuten spelen op het zandveld in Heiloo en scoorde vanaf de strafbalstip de 3-0.

Denise admiraal tekende na drie kwartier spelen nog voor de 4-0, maar het slotakkoord kwam weer op naam van Lieke Bas (5-0), die vandaag drie keer wist te scoren.

Expat

Gaaf! Het zou toch wat zijn wanneer de gedoodverfde degradatiekandidaat met een zandveld gewoon in de hoofdklasse blijft. Lijkt me mooi. Dus dames, veel succes!!