Peter

Fantastisch dat de edit-when-we-winning eindelijk weer eens tevoorschijn komt. Altijd leuk om beelden te hebben.

Echter, het invoegen van het liedje en de keuze van het liedje creëren wel degelijk een sfeertje. Een Abcoude JD6 is op toernooi sfeertje helaas. Hier kan je als speler van Schaerweijde niet blij mee zijn toch?

hoofdklasser

Eens, het had net zo goed een wedstrijd voor Voordaan kunnen zijn of een gelijk spel. Schearweijde heeft heel erg mazzel gehad dat er bij hun niet een in ging en de 5e corner er toch nog wel bij hun in ging. Ik vond het ook niet spectaculair van beide teams niet trouwens. Schearweijde mag mazzel hebben met de drie punten.

Hans

Geachte hoofdklasser? welke wedstrijd heb jij gezien, als het bij rust 0-5 was geweest is daar niets vreemds aan. Voordaan werd volledig weggespeeld, en dat Schaerweijde niet kan scoren dat blijkt ook weer uit deze wedstrijd maar Voordaan had nog geen procent recht op een punt!

fm

@ Peter,

Al jaren (als beloning) een samenvatting bij 3 punten, incl. muziek. Zo hebben de jongens het graag.

Als je het JD6 vindt, moet je maar even het geluid uitzetten.

Beloning

@FM, als beloning? Dat klinkt me nou als JD6, kregen ze ook allemaal een Raketje?

Henk

@FM,

prima beelden vooral doorgaan.

Trouwens je hebt het goed onthouden dat de jongens het zo willen. Kon zijn dat je de wensen van de heren was vergeten na een jaar droog staan natuurlijk…