Uitslagen Rohrmax Cup Oranje zaal mannen - Hoofdklasse Hockey Nederland

Uitslagen Rohrmax Cup Oranje zaal mannen

De mannen van het Oranje zaalteam speelden ter voorbereiding op het EK afgelopen weekend in Wenen de Rohrmax Cup.

Nederland begon het toernooi met een 3-4 verlies tegen Oostenrijk. Op zaterdag speelde Oranje vervolgens gelijk tegen Zwitserland (2-2) en een 9-3 overwinning op Polen. In de eindwedstrijd werd er vervolgens tegen Oostenrijk gestreden om de cup maar de gastploeg was wederom te sterk. Dit keer verloor het team van bondscoach Robin Rösch met 6-3.

Comments (12)

 1. Gek dat Rosch nog steeds bondscoach is… Geen prijs gepakt behalve in 2008 promotie naar À-landen. Tijd voor wat nieuws!

 2. Iman Trafo

  Tijd voor wat nieuws? Het enige dat nodig is voor successen is het feit dat de bondscoach zaal moet kunnen kiezen uit de beste spelers van Nederland.

  Maar…. De KNHB vindt zaalhockey niet interessant en dus moet Robin het doen met de ‘tweede garnituur’. En dat tegen landen die wel veldinternationals in de zaal mee laten doen. Het is dus de keus van de KNHB om niet te streven naar ‘prijzen’, daar kun je Robin Roesch niet op aanspreken,

 3. Elk jaar zelfde liedje. KNHB doet er niks mee en wil er niks mee. Afstoten die boel. Rosch is niet geheel capabel, maar het zaalhockey in NL ook niet. Wie boeit het nou? Zou Herman Kruis geen goede zijn? Heeft als enige Nederlandse coach een zaaltitel op z’n naam…

 4. Landskampioen Kampong stuurt Jongens A naar Minsk om de EC-competitie te spelen omdat zij zelf de voorkeur geeft aan een trainingskamp in Spanje. Onbegrijpelijk dat de KNHB dat accepteert maar het geeft inderdaad aan dat zaalhockey op geen enkel niveau serieus wordt genomen. Wie de functie van bondscoach bekleedt is dus ook helemaal niet belangrijk.

 5. Zaalhockey is gewoon een mooie manier om fit te blijven, op een enkeling na neemt niemand het serieus en dat zal altijd zo blijven dus laten we niet ieder jaar weer zo verrast doen over deze gang van zaken.

 6. Pas wanneer er plots een titel gewonnen wordt door de mannen zal men bij de KNHB gaan nadenken over het serieuzer aanpakken van het zaalhockey.
  Realiteit is dat, ondanks een ‘leuke’ 2e plek, dat er voorlopig niet in gaat zitten.

 7. Mannen succes!!

 8. als iemand hier zegt dat robin niet de juiste bondscoach is moet zich diep schamen!!
  robin is de beste bondscoach die nederland zich kan wensen in de zaal, spelers gaan voor hem door het vuur en hij ook voor het team. en ook zijn tactisch vernuft daar kunnen velen van leren.

  daarbij zijn tigges, rohof ook wanneer de veld internationals mee mochten doen nog altijd beter dan die veld internationals. er is er misschien 1 die echt kan zaalhockeyen en dat komt door zijn oostenrijkse verleden en dat is J. herzberger. en heeft die nu net niet gezegd dat die op het wk wil uitkomen voor het nl indoor team -> dan zullen zijn broers ook wel positief over robin zijn geweest…. want als die negatief waren zou hij nooit mee willen doen haha

  als je hem niet kent hou dan jouw domme teksten voor je!

  Robin verdient alle respect! als mens en top trainer en coach. ik kan het zeggen als oude insider! iedereen die daar niets van weet maar zijn mening hier negatief wil verkondigen moet zich echt diep schamen!

  Gr.

  Oldy ned indoor team!

 9. @Bak31, mooi betoog maar let even op je grammatica, is om te huilen.

 10. hey ben,
  komt omdat ik veel met duitsers om ga!

 11. Bak31 ben jij Daan vd Wilk?

 12. Robin zal t vast ok doen, maar hij heeft charisma. Tijdens wedstrijden niet het ideale voorbeeld voor toekomstige coaches.

Reageer