Oranje Dames - Hoofdklasse Hockey Nederland

Oranje Dames

WK Hockey 2022

Alle spelers bekijken
RangSpelerGoalsGoals (Strafcorner)Goals (Strafbal)Gele kaartenAppearances
1Josine Koning00006
2Anne Veenendaal00006
3Laurien Leurink10006
4Maria Verschoor31006
5Pien Sanders00006
6Xan de Waard00006
7Renée van Laarhoven00006
8Sabine Plönissen11006
9Sanne Koolen00006
10Frederique Matla41206

Palmares

Olympische Spelen

 1984, 2008, 2012, 2020

 2004, 2016

 1988, 1996, 2000

WK Hockey

1971, 1972, 1974, 1978, 1979, 1983, 1986, 1990, 2006, 2014, 2018, 2022

1976, 1981, 1998, 2002, 2010

EK Hockey

 1984, 1987, 1995, 1999, 2003, 2005, 2009, 2011, 2017, 2019, 2021

 2007, 2015

 2013

Champions Trophy

 1987, 2018, 2000, 2004, 2005, 2007, 2011, 2018

 1993, 1999, 2001, 2010, 2016

 1991, 1997, 2002, 2003, 2006, 2008, 2009, 2012, 2014

FIH Pro League

 2019, 2021

 2022

Hockey World League

 2013, 2017, 2019, 2020

Hockey Dames Olympische Spelen