Josine Koning | Hoofdklasse Hockey Nederland
1

Josine Koning

1

Josine Koning

Lengte
1,67 m
Leeftijd
27
Huidige team
Eerdere teams
Seizoen
2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2021, 2023, 2022
Nationaliteit
ned Nederland
Positie
Keeper

Palmares Club

Landskampioen Den Bosch: 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2021, 2022

Europees kampioen Den Bosch: 2016, 2017, 2018, 2021

Landskampioen Zaal Den Bosch: 2022

Gold-Cup Den Bosch: 2022

Palmares Oranje

 Wereldkampioenschap 2022, Amsterdam & Spanje

 FIH Pro League 2022

 FIH Pro League 2021

 Europees Kampioenschap 2021, Amstelveen

Olympische Spelen 2021, Tokyo 

EK Hockey 2019, Antwerpen

WK Hockey 2018, Londen

 EK Hockey 2017, Amstelveen

Josine Koning stopt een strafbal van Caia van Maasakker in 2016.

Josine Koning in actie tijdens de finale van de EHL 2022.
Josine Koning in actie tijdens de finale van de EHL 2022. Foto: Roel Ubels
Josine Koning wint vele prijzen met haar club Den Bosch.
Josine Koning wint vele prijzen met haar club Den Bosch. Foto: Roel Ubels
Op dit moment zijn Josine Koning (links) en Alexandra Heerbaart (rechts) de minst gepasseerde keepsters uit de Hoofdklasse dames.
In 2021 zijn Josine Koning (links) en Alexandra Heerbaart (rechts) tot november de minst gepasseerde keepsters uit de Hoofdklasse dames. Foto: Roel Ubels
Josine Koning maakt een duik voor Oranje.
Josine Koning maakt een duik voor Oranje. Foto: Roel Ubels