Bloemendaal houdt ongeslagen reeks tegen Kampong overeind: 0-2 | Hoofdklasse Hockey Nederland

Bloemendaal houdt ongeslagen reeks tegen Kampong overeind: 0-2

Bloemendaal heeft eindelijk een topper gewonnen dit seizoen. Na puntenverlies tegen Rotterdam, Pinoké en Oranje-Rood pakte de ploeg van coach Rick Mathijssen donderdagavond de volle buit bij Kampong. Door de 2-0 zege in de inhaaltopper neemt Bloemendaal de derde plek over van de Utrechters, die nu vierde staan.

Het was Jorrit Croon die al na vijf minuten de score opende voor de Mussen. Bediend door Thierry Brinkman schoot de middenvelder knap uit de draai met zijn forehand binnen: 0-1, zijn tweede doelpunt van dit seizoen.

In het derde kwart verdubbelde Teun Beins de marge uit een strafcorner met zijn vierde goal van het seizoen. Die voorsprong kwam geen moment in gevaar, want Bloemendaal verdedigde uitstekend en gaf de thuisploeg nauwelijks kans dreigend de cirkel binnen te komen.

Voor Kampong was het de vierde thuisnederlaag op rij tegen Bloemendaal, na een eerdere 1-2, 0-2 en 1-3. De Utrechters bleven op eigen veld nu al negen keer op rij zonder winst tegen de Mussen (V V G V G V V V V).

Kampong – Bloemendaal 0-2

Reageer