Kampong tegen Victoria

Samenvatting

Bekijk hier de samenvatting van de wedstrijd Kampong tegen Victoria

Einde wedstrijd

69′ Het is misschien wel de tiende strafcorner van de wedstrijd. Dit keer is het wel raak. Bente van der Veldt slaat de bal in de korte hoek in de touwen. Het staat weer gelijk.

65′ Nog vijf minuten te gaan

63′ Het is een foutenfestijn geworden. De wedstrijd kan nog alle kanten op

62′ De wedstrijd lag even stil door een hoofdblessure

61′ Nieuwe strafcorner Kampong. En wederom een prima redding. Victoria blijft op 1-2 staan.

60′ Corner Kampong. Schuifslag Blockmans, via een verdediger naast de goal.

58′ Het zit Kampong niet mee. Eline Jansen tipt bijna raak. Maar u zult het al raden, wederom staat de keepster op de goede plaats.

55′ We starten rommelig aan het vierde kwart met fouten over en weer

Einde derde kwart

52′ Vanessa Blockmans gaat gigantisch in de fout. Jankunas kan vrij oplopen, maar kan de bal net niet helemaal controleren. Haar backhandschot kan alsnog worden gestopt door Blockmans die daarmee haar fout kan goedmaken.

50′ Grote kans Luna Fokke. Vrij kan zij de bal pushen. Wederom is het de keepster van Victoria de grote sta-in-de-weg

46′ Malou Pheninckx heeft afscheid genomen van Oranje. Toch is de middenveldster van Kampong nog steeds topfit. Kan zij haar ploeg aan de hand nemen?

45′ Kampong was in de eerste helft iets beter. Uiteindelijk maakt dat niet uit, want Victoria heeft een hoger rendement.

43′ Het is dat Victoria een uit-wedstrijd speelt, maar mocht de wedstrijd in Rotterdam zijn gespeeld dan had het publiek op de banken gestaan. Een prachtige sleep van Mady Hof wordt ingegleden door de Argentijnse Julieta Jankunas

39′ Luna Fokke sleept. De bal lijkt gevaarlijk hoog op een lichaam te gaan. De scheidsrechter geeft opnieuw een corner aan. De tweede sleep van Fokke gaat naast

36′ Het derde kwart gaat beginnen

Rust

34′ Weer een corner voor Victoria. Dominique van Dijk pakt een afvallende bal op en werkt de bal in het net. 1-1

32′ Jankunas met een mooie tip. De scheidsrechter fluit af, de bal werd gevaarlijk in de cirkel gespeeld.

31′ Simons wat doe je! Uit een onmogelijke hoek probeert de aanvalster te scoren. Uiteraard een makkelijke prooi voor de sluitpost van Victoria

29′ Corner Victoria. Stopfout! Ook de hervatting loopt op niets uit

26′ En alweer wordt een backhandslag gestopt door de keepster van Victoria die in de eerste helft haar ploeg op de been houdt.

20′ De sleep van Blockmans gaat er niet in. De bal stuit terug van de keepster haar handschoen. Tess Zweers kan de bal op de stip oppakken en de bal links laag in de hoek werken. 1-0 voor de thuisploeg

19′ Hard overtreding van Victoria in eigen 23-meter gebied. Kampong krijgt een nieuwe corner. Blockmans sleept.

17′ Corner voor Kampong. Blockmans met een prima sleep. Wederom staat de keepster goed opgesteld

16′ Het tweede kwart gaat beginnen, met Victoria die een strafcorner mag nemen. Goed eruitgelopen door de eerste inloopster van Kampong

Einde eerste kwart

13′ En weer wordt een backhandschot gestopt door de keepster van Victoria. Het staat nog steeds 0-0

10′ Mooie aanval van Kampong met de snelle Mabel Brands. Haar backhandschot wordt goed gestopt door de keepster van Victoria

7′ In Utrecht bepaalt Kampong tot nu toe het spel.

2′ Mooie kans Bente van der Veldt. Haar tip eindigt op de legguards van de keepster

1′ We zijn begonnen in Utrecht

0′ Met een prachtig zonnetje op de Maarschalkerweerd gaan Kampong en Victoria het vandaag tegen elkaar opnemen. Victoria heeft de punten hard nodig in de strijd tegen degradatie. Een overwinning voor Kampong zou betekenen dat de ploeg uit Utrecht niet meer echte zorgen hoeft te maken voor de nacompetitie.