Bloemendaal tegen Kampong | Hoofdklasse Hockey Nederland

Bloemendaal tegen Kampong

Samenvatting

Volg vanaf 16.00 uur hier de liveblog van de tweede play-offs wedstrijd in 2021 van HC Bloemendaal tegen Kampong.

Einde wedstrijd

Silas Lageman mist! Bloemendaal is landskampioen!

Fuchs met een mooie turn. Doelpunt

Mooi doelpunt van Robbert Kemperman. De video wordt geraadpleegd voor bolle kant. Dit lijkt niet zo te zijn. Het doelpunt wordt goedgekeurd

Brinkman met veel schijn. Hij scoort zijn derde van de dag. Bloemendaal staat voor

Pieters mist! Maurits Visser is wederom de held. Schitterend hoe hij de inzet van Pieters stopt

Prachtig! Romijn stopt de inzet van Schuurman. Kampong leeft nog

Wederom lijkt Jonas de Geus de schlemiel van de middag te worden. Zijn shoot-out wordt goed gestopt door Visser

Jorrit Croon begint. Het eerste schot wordt gestopt, de rebound gaat erin.

Joren Romijn viel in afgelopen donderdag toen David Harte tijdens de shoot-outs geblesseerd uitviel. Hij stopte twee shoot-outs. Wat kan hij vandaag

Shoot-outs

69′ Videoscheidsrechter voor Kampong. De gasten claimen een strafcorner. De claim wordt afgewezen

68′ Jonas de Geus! Op cruciale momenten verspilt hij de bal.

67′ Even komt Kampong eruit. Kellerman verspilt kinderlijk eenvoudig de bal

65′ Bloemendaal bepaalt in de laatste fase van de wedstrijd

Beide teams spelen hard tegen hard.
Beide teams spelen hard tegen hard. Foto: Roel Ubels

63′ De spanning stijgt. Net zoals donderdag lijkt de wedstrijd op shoot-outs te gaan uitlopen

62′ Oei, Kampong is het even kwijt. De bal kan niet meer in de ploeg gehouden worden

61′ Prachtig doelpunt Brinkman! Vrij komt hij voor Romijn, met een turn scoort hij.

58′ We gaan verder. Bloemendaal neemt het initiatief. Kan Kampong stand houden?

57′ Floris de Ridder ontvangt een gele kaart nadat hij naslaat met zijn stick bij Brinkman. De aanvaller gaat theatraal naar de grond. De Ridder ontvangt een rode kaart voor naslaan.

Einde derde kwart

54′ Jonas de Geus breekt een aanval van Bloemendaal af. Hij ontvang een groene kaart daarvoor

53′ Bloemendaal wacht nog steeds af.

44′ Het regent pijpestelen. De bal gaat trager over het veld

42′ Strafcorner Kampong. Het is Silas Lageman die scoort! De aangeef mislukt en Janssen moet zonder een stopper zelf slepen. Deze sleep lijkt ook te mislukken. Lageman kan de rebound die hoog is, prachtig uit de lucht binnen tikken.

36′ De tweede helft is begonnen. Schuurman heeft de eerste kaart van de wedstrijd ontvangen

Einde tweede kwart

35′ Doelpunt Kampong! Het feest gaat niet door, het doelpunt valt net na het fluitsignaal voor de rust.

32′ Het spel gaat op en neer, Bloemendaal is iets dreigender

25′ Schitterend doelpunt Thierry Brinkman op een inkomende stuiterende voorzet!

22′ Goeie redding Visser op een inzet van Janssen. Weer laat de sluitpost zien dat hij eigenlijk de nummer 1 keeper van Nederland moet zijn.

21′ Kemperman gaat over een been heen van van Doren. Vrije slag Kampong. Strafcorner Kampong

18′ Sander de Wijn (schorsing) en keepers David Harte zijn afwezig bij Kampong. Er is nog weinig van te merken, Kampong staat knap voor

Einde eerste kwart

15′ Corner voor Kampong. Visser pareert twee keer heel knap. Het derde schot wordt hem teveel. Kemperman kan in de lucht de rebound binnentikken. Kampong staat met 0-1 voor.

12′ Wat een prachtige verdedigende actie van Wouter Jolie. Luijckx haalt uit met zijn backhand. Jolie stopt de harde bal en heeft meteen controle

10′ Grootste kans in de wedstrijd is van Arthur van Doren. De speler van Bloemendaal schiet met een backhand op Joren Romijn

5′ Het duel begint met veel fysiek geduw aan beide kanten.

3′ Vervelende overtreding van de Ridder op Bovendeert. Geen kaart voor de speler van Kampong

2′ Wortelboer voor het eerst gevaarlijk in de cirkel van Kampong