Dave Smolenaars gaat na debacle bij Bloemendaal voor Belgisch avontuur | Hoofdklasse Hockey Nederland
Dave Smolenaars, de nieuwe coach dames I van Bloemendaal

Dave Smolenaars gaat na debacle bij Bloemendaal voor Belgisch avontuur

De Nederlandse coach Dave Smolenaars gaat komend jaar bij KHC Dragons coachen. Smolenaars zal verantwoordelijk zijn voor de heren. De ervaren coach moest tijdens de nacompetitie in de play-outs plaats maken voor Jeroen Visser.

Dave Smolenaars brengt een schat aan kennis en expertise met zich mee naar KHC Dragons. Als voormalig internationale hockeyer heeft hij op het hoogste niveau gespeeld en heeft hij vele successen behaald gedurende zijn carrière. Als coach heeft hij ook bewezen in staat te zijn om teams naar hoogtes te leiden.

De club laat het volgende weten: ,,Met Dave aan het roer is de club ervan overtuigd dat KHC Dragons nieuwe horizonten zal verkennen en onze spelers zal helpen om hun volledige potentieel te bereiken. Zijn toewijding aan de ontwikkeling van spelers, tactisch inzicht en motiverende aanpak maken hem de perfecte keuze om onze spelers naar nieuwe successen te leiden.Dave zal mee instaan om ons opkomend talent verder te helpen ontwikkelen zodat ook zij een mooie hockeytoekomst kunnen genieten”.

Reageer